Expertul Garbo in Feng Shui ne vorbeste despre epoca Feng Shui in care ne aflam si despre cum putem vindeca energiile negative prin tehnici Feng Shui.
Fondatorul Feng Shui Barnett & Partners, arhitectul CRISTINA GROZA, este Maestru Feng Shui si Coloanele Destinului acreditat international de IFSA ( International Feng Shui Association) , lector si instructor autorizat Raymond Lo.

Pentru experienta din cele doua domenii, arhitectura si Feng Shui, Cristina se bucura de recunoastere in tari din Europa (printre care Italia, Germania, Franta, Spania), cat si in Asia (Thailanda, Singapore, China) sau Africa (Egipt), zone in care in decursul anilor a realizat proiecte de consultanta Feng Shui. Cristina Groza a si lucrat alaturi de Maestrul Lo la diferite cazuri in Singapore, Thailanda si China, unde au avut proiecte pentru diverse corporatii, lanturi de magazine sau locuinte private.

Cristina Groza este singurul specialist Feng Shui din Romania care a devenit membru AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), la recomandarea Maestrului Lo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Arhitect Cristina Groza

Expert Garbo

www.fengshui-bp.ro/

Epocile Feng Shui

Feng Shui-ul are epocile sale, care se innoiesc o data la 20 de ani. In 2004, am intrat in epoca lui 8, astfel ca, pana in 2023, cele mai bune energii sunt 8, 9 si 1. Asta inseamna ca daca dorim sa relationam mai bine cu cei din jur trebuie sa dormim pe energia 8. Aceeasi energie are influenta benefica si asupra laturii materiale.

Energia 9 simbolizeaza prosperitatea si armonia umana viitoare, in timp ce energia 1 reprezinta prosperitatea si armonia umana indepartate. Insa fiecare an aduce, pe langa aceste energii de baza, energii suplimentare care ne influenteaza. Fiecare energie are un anumit specific: in aceasta perioada, energia lui 1 este asociata studiului academic, energia 2 are legatura cu depresiile, insomniile si atacurile de panica, energia 3 predispune la certuri, furturi si probleme cu picioarele, energia 4 patroneaza instabilitatea din viata amoroasa, energia 5 este cea mai negativa, fiind aducatoare de probleme. Energia lui 6 aduce probleme legale, iar energia lui 7 este asociata scandalurilor. 2012 este anul Dragonului de Apa, care predispune la inundatii si cutremure. Punctul cardinal nevralgic al acestui an este sud-estul, problematice fiind tocmai zonele din sud-est (la nivel de tara, de continent, de planeta). Astfel, in 2012 este de evitat sa desfasuram activitati fiind orientati catre sud-est, fie ca suntem acasa sau la birou. De aceea, cei care fac afaceri anul acesta nu trebuie sa stea cu fata catre sud-est.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Pentru a vindeca energiile negative de la sud-est, in 2012 sunt recomandate obiectele din metal, de exemplu clopoteii de vant. Anul acesta, nordul este asociat energiei bolii, iar ca remediu putem folosi sase monezi traditionale de metal care sa nu fie de culoare alba, neagra sau rosie, pentru ca riscam sa amplificam problemele. 2012 are insa si o parte buna: predispozitia pentru descoperiri stiintifice. Apa nu este asociata doar furiei naturii, ci si curajului si impulsivitatii. Bine canalizate, aceste energii pot avea rezultate pozitive.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri