29 Februarie 2012 publicat în Casa-Gradina 877 share-uri

Spiritualitatea budista ne invata ca prin Feng Shui putem sa avem parte de noroc, iubire si armonie in relatie. Tu ce simbol crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

Buddha Vesel, simbol budist al prosperitatii

Buddha are o putere protectoare supranaturala. Nascut acum 2600 de ani, el este Zeul ce aduce noroc, fericire, multumire si multe zambete.

Buddha Vesel este privit ca unul dintre zeii bunastarii si aduce prosperitate, succes si bani celor care il folosesc in Feng Shui.

Credinte Feng Shui chinezesti:

Buddha Vesel trebuie amplasat in locuinta cu fata spre usa de la intrare, la o inaltime de aproximativ 70 de centimetri. Astfel, Buddha va intampina toate persoanele ce intra in camin si le va transfera energii pozitive aducatoare de noroc.

Expertii in Feng Shui sunt de parere ca atunci cand cumparam o statueta sau o imagine cu Buddha Vesel trebuie sa avem in vedere trei criterii importante: zambetul sau, marimea burtii si saculetul pe care il cara.

Dragonul Chinezesc, simbol al energiei Yang

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Dragonul Chinezesc este o creatura mitica legendara, simbol al esentei schimbarii.

Se spune despre el ca are solzi de peste, coarne de caprioara, coama de cal si gheara de vulture. Este un simbol ce se transforma continuu, devenind invizibil intr-o clipita.

Credinte Feng Shui chinezesti:

Putem sa asezam Dragonul Chinezesc pe birou pentru a avea parte de noroc, dar si pentru a ne proteja de energiile negative.

Directia cardinala benefica pentru a aseza Dragonul Chinezesc este estul si ne ajuta sa avem parte de prosperitate, energie si inteligenta in tot ceea ce intreprindem. Totusi, Dragonul Chinezesc nu are ce cauta in dormitorul nostru deoarece energia Yang prea puternica poate dezechilibra pacea si armonia.

Elementul pentru punctul cardinal al acestui simbol este lemnul. De aceea, Dragonul Chinezesc din lemn are putere si influenta duble. In Feng-Shui putem sa utilizam si Dragonul Chinezesc din ceramica ori cristal, insa niciodata pe cel din metal, deoarece acest element distruge lemnul.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri