Achelis & Partner Public Relations si Forum for International Communications organizeaza in perioada 25-26 februarie, respectiv 27-28 februarie, modulele de training Fundamentals of Public Relations si Crisis Communication.
Achelis & Partner Public Relations si Forum for International Communications organizeaza in perioada 25-26 februarie, respectiv 27-28 februarie, modulele de training Fundamentals of Public Relations si Crisis Communication. Seminariile vor avea loc la Crowne Plaza Bucuresti, sala Banat.
Fundamentals of Public Relations ofera o trecere in revista a functiei de Relatii Publice: definirea strategiei de comunicare; integrarea acesteia in strategia de afaceri; stabilirea obiectivelor specifice cuantificabile, a grupurilor tinta si a mesajelor de transmis; masurarea eficientei activitatilor de PR si analiza critica a dificultatilor intampinate. O sectiune speciala este dedicata tehnicilor de prezentare in fata camerei de luat vederi. Modulul se adreseaza practicienilor cu experienta in PR de pana la doi ani.
Crisis Communications porneste de la premisa ca managementul situatiilor de criza inseamna mai mult decat limitarea daunelor, fiind mai degraba arta de a anticipa situatiile cu potential negativ. Din agenda seminarului amintim: anticiparea, prevenirea si gestionarea situatiilor de criza, asigurarea resurselor necesare managementului situatiilor de criza, rolul specialistului de Relatii Publice in rezolvarea situatiilor de criza, conlucrarea cu alte departamente ale organizatiei, relatia cu mass media in situatii de criza, identificarea stakeholder-ilor relevanti pentru dialog. Modulul se adreseaza managerilor precum si specialistilor din departamentele de comunicare sau din agentiile de Relatii Publice.
Trainer-ul este Thomas Achelis, presedintele agentiei Achelis & Partner. Cu aproape 30 de ani de experienta in PR, Thomas desfasoara o activitate intensa la nivel international, fiind co-fondatorul Institutului pentru Calitate in Relatii Publice (IQPR), presedintele Academiei Europene de PR (EAPR) si membru al Institutului Britanic de Relatii Publice.
Cursurile sunt intensive si pun accent pe interactivitate, studiile de caz si situatiile concrete reprezentand elementele centrale ale prezentarilor. Seminariile sunt sustinute in limba engleza si reprezinta o platforma adecvata pentru schimbul de experiente intre profesionistii de Relatii Publice.
Agenda seminariilor poate fi consultata pe www.achelis.com, sectiunea Training. Inscrierea se face online, accesand linkul www.achelis.com
Taxa de participare este de 350 € plus TVA pentru Fundamentals of Public Relations si 450 € plus TVA pentru Crisis Communication. Sunt incluse in aceasta taxa toate cheltuielile aferente training-ului: materialele de curs, masa de pranz si pauzele de cafea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri