O noua aparitie editoriala semnata Injoy Books dezvaluie din secretele unuia dintre cei mai cunoscuti afaceristi si filantropi ai lumii, Warren Buffett.

“Bulgarele de zapada - WARREN BUFFETT si viata ca afacere” este „o cronica instructiva a succesului financiar intr-un moment in care esecul financiar este pe buzele tuturor… De aici pot fi invatate anumite lectii… Cea mai relevanta: data viitoare cand Warren Buffett va prognoza o criza financiara, ar fi bine sa-l ascultam“, spune Wall Street Journal, publicatia americana care da trendul in materie de logica de business.

Din aceast volum vom retine probabil una dintre metaforele sugestive ale lui Buffett: „Viata este exact ca un bulgare. Esential este sa gasesti o zapada buna si un deal cu adevarat lung.“ Trebuie sa avem grija cum modelam bulgarele!

Ce il face pe

sa fie Warren Buffett?

De ce Warren Buffett este, in mod constant, un investitor fenomenal? Sa fie oare faptul ca are abilitatea de a se adapta la fiecare miscare a pietei? Sau faptul ca este intr-o sedinta de tranzactionare permanenta, cumpararand si vanzand actiuni, acumuland taxe si comisioane in tot acest timp?
Un posibil raspuns ni-l ofera editorii din Romania al volumului “Bulgarele de zapada - WARREN BUFFETT si viata ca afacere”:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Nu, nu - ceea ce-l face pe Warren Buffett sa fie investitorul in pielea caruia fiecare investitor ar vrea sa intre, este faptul ca el abordeaza investitiile intr-un mod diferit. El traieste pentru a face bani; investitiile sunt scopul sau in viata.

Iata cateva maxime celebre marca Warren Buffett:

“Regula numarul unu: nu pierde bani. Regula numarul doi – nu uita de regula numarul unu. Regula numarul trei – nu face datorii”.

“Sa fii lacom atunci cand ceilalti se tem si sa te temi atunci cand ceilalti sunt lacomi, dar sa nu crezi ca poti fi mai inteligent decat piata”.

„Scopul vietii este sa fii iubit de cat mai multi oameni posibil dintre cei care vrei sa te iubeasca“.

“Trateaza-ti corpul ca si cum ar fi singura masina pe care o vei avea in viata ta: cocoloseste-l, parcheaza-l in garaj in fiecare noapte, lustruieste-i fiecare rotita si schimba uleiul o data pe saptamana”.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Caria dentară – ce este și cum se tratează

Spicuim din biografia afaceristului

Este pentru prima data cand Warren Buffett a permis accesul unui autor, lui Alice Schroeder, la timpul sau, la prietenii si familia lui, dar si la partenerii de afaceri sau documentele sale personale, rezultatul fiind o biografie exhaustiva, in care detaliile despre viata personala se combina cu cele de natura profesionala, intr-un melanj impresionant, dezvaluit cu o fluiditate narativa deosebita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri