Elena Filip este o femeie model. Acea femeie puternica care, in ciuda greutatilor vietii a avut curajul sa mearga mai departe. Nu s-a lasat invinsa si a stiut sa aprecieze cel mai de pret dar, viata. Are 39 de ani si este director adjunct al fundatiei Motivation Romania, organizatie ce vrea sa ofere o viata mai buna oamenilor cu dizabilitati.

Greutatile vietii ne imping cateodata sa luam decizii pripite. Viata nu este intotdeauna asa cum visam, dar atat timp cat avem o sansa trebuie sa o exploatam la maxim si sa ne aducem aminte sa ne bucuram si de lucurile marunte. Elena Filip este o femeie model. Acea femeie puternica care, in ciuda greutatilor vietii a avut curajul sa mearga mai departe. Nu s-a lasat invinsa si a stiut sa aprecieze cel mai de pret dar, viata.

Elena are 39 de ani si este director adjunct al fundatiei Motivation Romania, organizatie ce vrea sa ofere o viata mai buna oamenilor cu dizabilitati.

La doar 19 ani insa, viata Elenei a ales un alt drum. La 19 ani ai toata viata inainte, iti faci planuri, te distrezi si lumea e a ta. Pentru Elena insa, viata s-a schimbat brusc. In urma unui accident stupid, Elena Filip a fost condamnata sa traiasca intr-un scaun cu rotile. O sentinta grea si nedreapta pentru orice om, mai cu seama pentru un copil. Dar Elena a avut curajul si vointa sa lupte cu suferinta, cu durerea, dar mai ales cu prejudecatile oamenilor. “Unii ma asociaza cu cersetorul de la semafor, chiar daca sunt un om activ si independent social si financiar”, spune Elena Filip.

“Am luat legatura cu Fundatia Motivation in anul 1996, cand am primit primul meu scaun rulant. Am inceput sa lucrez ca voluntar pe post de instructor din mai 1997 si pana in octombrie 2001”, povesteste Elena. Din acest punct viata ei a inceput sa aiba din nou sens. Nu s-a lasat doborata si a ales sa-si continue studiile si a reusit sa aibe un loc de munca. “Am inceput ca instructor, apoi am fost coordonator proiect, apoi director executiv, iar acum sunt director adjunct”, spune Elena.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Si nu s-a oprit aici. Elena a vrut sa aiba o familie normala si fericita. L-a cunoscut pe sotul ei si el uitilizator de scaun cu rotile si sunt casatoriti de 11 ani. La trei ani de la casatorie au decis sa aiba grija de Danut, un baietel frumos care acum are 11 ani.

Elena recunoaste ca dupa accident a reusit sa vada viata cu alti ochi. Am pierdut egoismul pe care il aveam inainte de accident, dar am castigat optimismul si imi place sa cred ca am ajuns un om altruist. Incerc sa ma regasesc in fiecare persoana in scaun cu rotile si ma pun in situatia in care am fost si eu la momentul accidentului. Si incerc sa il ajut”, arata Elena.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri