Madison Lindstrom este o adolescenta deosebita. Este doar un copil, insa isi ia munca in serios. La 15 ani a castigat titlul de modelul anului. La doar 16 ani se implica in numeroase campanii sociale. Are visuri multe si isi doreste sa ajunga ca la un moment dat sa atinga succesul lui Donald Trump si al lui Oprah Winfrey. Face lucrurile cu acelasi profesionalism si competenta cu care le face si un om mare.

Este frumoasa, este in zodia Varsatorului si este cunoscuta sub numele de Madison. Are un zambet minunat, iar in ochii ei poti privi inocenta si bucuria de a trai, dar si maturitatea, amintirea unor vremuri mai putin placute. Madison Lindstrom este un copil deosebit, o adolescenta care isi ia munca in serios. La 15 ani a castigat titlul de modelul anului. La doar 16 ani se implica in numeroase campanii sociale. Are visuri multe si isi doreste sa ajunga ca la un moment dat sa atinga succesul lui Donald Trump si al lui Oprah Winfrey. Face lucrurile cu acelasi profesionalism si competenta cu care le face si un om mare. Toate aceastea nu inseamna insa ca Madison incearca sa fie mai mult decat ceea ce este: o adolescenta. O adolescenta care doreste sa invete in permanenta lucruri noi si sa faca bine celor din jur.

Madison Lindstrom este cunoscuta pentru activitatile sale filantropice si cele de voluntariat. Recent, Madison s-a alaturat unei campanii umanitare din Romania: "Noi spunem noi abuzului sexual fata de minori" desfasurata de AITC. Ea va participa la balul de caritate din data de 21 octombrie 2009 organizat pentru a strange fonduri pentru aceasta campanie.

In septembrie 2008, Madison s-a alaturat organizatiei HUB (Humanity Unites Brilliance), ocazie potrivita pentru a-si concretiza dorinta de a face bine celor din jur. Ca sa ajunga unde este acum a trebuit sa munceasca mai mult decat orice alt copil de seama sa si a avut de luptat cu unele momente mai neplacute ale copilariei sale. A existat o perioada in viata ei si a mamei sale cand au ramas fara un acoperis deasupra casei. Pentru a-i asigura fiicei sale o educatie, un loc in care sa stea si un viitor, mama lui Madison a cerut ajutorul celor din comunitate. Si l-a obtinut. De aceea, pentru Madison este important sa dea inapoi comunitatii ceea ce a primit la un moment dat in viata sa.

“Vreau sa ajut oamenii strazii pentru ca am fost unul dintre ei”, declara Madison. “Imi amintesc cum te simti atunci in momentul in care constati ca nu mai ai unde te duce si ca nu ai pe nimeni in afara de propria mama. Stiu ce inseamna sa fii un om al strazii”. Prin urmare, Madison a devenit un adevarat sustinator al celor fara adapost si a fost ani la rand voluntar in cadrul IFTC (Inn From the Cold Society) unde a primit un premiu special si a fost invitata sa tina un discurs la un eveniment caritabil din 2000.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri