"Acceptarea mi se pare unul din cele mai grele lucruri. Multe in viata nu pot fi schimbate si trebuie sa intelegi ca nu poti merge contra vantului".

Miraj, vis frumos, cosmar, paradisul ambitiosilor, locul unde doar cei puternici supravietuiesc... cum ati caracteriza lumea televiziunii? Cum ati reactiona daca fetita dvs. Inoke v-ar spune ca isi doreste sa urmeze o cariera in acest domeniu?

Habar n-am. E un business ca oricare altul, cu bune si rele, cu sanse si esecuri. E pentru cei care se potrivesc si se pregatesc pentru asta. Fetita mea va face mai mult ce vrea ea decat ce cred eu.

Ce ne puteti spune despre “Fermier. Caut nevasta!”, acum ca deja ati facut cunostinta cu fermierii si pretendentele? Se poate gasi dragostea printr-o astfel de emisiune?


Luana Ibacka: Este o provocare maxima, atat pentru mine, cat si pentru femeile care isi cauta soti, si pentru barbatii care isi cauta neveste astfel. Este vorba despre o suita de probe eliminatorii in fiecare episod. Cand aleg barbatii, cand aleg femeile. Nu se forteaza nota, nu se indragosteste nimeni la comanda, dar exista emotii si sentimente de ambele parti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Ce au de oferit fermierii, in plus fata de barbatii de la oras?

Luana Ibacka: Sunt barbati normali, mai traditionalisti, mai limpezi la minte. Cei de la oras au un egoism si un orgoliu mai mare, mai ales in raport cu o relatie serioasa. Candva femeia era o icoana pentru un barbat. Azi, putini se mai gandesc la femeie frumos, romantic, uman. Parerea mea este ca munca fizica te salveaza de boli, stres si probleme psihice.

"Fermier. Caut nevasta!", reality-show-ul al carei gazda este Luana Ibacka, va putea fi vizionat incepand cu data de 12 octombrie, in fiecare luni (ora 20:30), la Prima TV.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri