Evita a avut o viata tumultoasa si captivanta. Starneste pasiuni, simpatii, dar si uri, antipatii. Incalca regulile, dar le respecta in acelasi timp. Cu toate ca era frumoasa, Evita impresiona mai ales prin energia personalitatii sale. Avea atitudine. Era inteligenta. Stia sa se impuna. Stia sa fie puternica. Stia cand e cazul sa fie sensibila.

“Ca orice femeie, sunt mult mai puternica decat par”

Eva Peron, amanta si sotie. O personalitate covarsitoare.

María Eva Duarte a avut o viata tumultoasa si captivanta. Starneste pasiuni si simpatii, dar si uri si antipatii. Incalca regulile, dar le si respecta in acelasi timp. Viata unei personalitati atat de remarcante nu putea fi una obisnuita. Evita cea umana isi periplul prin viata ca un sex-simbol pentru a se face mai tarziu remarcata politic. La numai 15 ani fuge de acasa In Buenos Aires impreuna cu amantul. Parasita de acesta, Evita ajunge sa-si castige existenta prin metode mai mult sau mai putin promiscue, intretinand legaturi sexuale cu diversi barbati.

Desi farmecele ei au starnit pasiuni in multi barbati, Eva il cunoaste la 24 de ani pe viitorul sau sot Juan Peron, colonel si ministru de razboi de care se indragosteste cu o pasiune nebuna. A fost devotata acestuia, standu-i alaturi la bine si la rau. In autobiografie. Eva Duarte sustine ca il “diviniza” pe sotul sau.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

La randul sau, Peron este cucerit iremediabil de gratiile sale si de personalitatea deosebita a Evei. “Era o femeie cu o infatisare fragila, dar cu o voce puternica, par lung, blond, lasat pe spate si ochii aprinsi”, povesteste acesta despre femeia care l-a fermecat. Eva devine amanta colonelului si ministrului de razboi Juan Peron. Povestea de iubire dintre cei doi a fost una controversata mai ales ca cei doi proveneau din clase sociale diferite, Eva fiind fiica unei menajare.

Cu toate ca era frumoasa, Evita impresiona mai ales prin energia personalitatii sale. Avea atitudine. Era inteligenta. Stia sa se impuna. Stia sa fie puternica. Stia cand e cazul sa fie sensibila. Stia sa plece urechea ca nimeni altul la nevoile clasei muncitoare cu care simpatiza. Cu toate acestea, unii aristocrati ii evitau prezenta.

Cea care se proclama “una din popor” se prezenta in fata acestuia exercitandu-si calitatile oratorice in haine elegante, insotite de bijuterii valoroase, uneori extravagante. Rochiile sale de seara cu care se prezenta la diverse evenimente importante starneau invidie si admiratie. Se spune chiar ca atata timp cat a fost prima doamna a tarii, obisnuia sa viziteze orasele sarace in costume Dior.

In anii '40 si '50, in mare parte datorita ei, atentia intregii lumi politice a acelei perioade s-a indreptat asupra Argentinei. Cand Juan este arestat, Eva, devenita o voce a radioului, profita de popularitatea ta in randul poporului, provocand o adevarata greva care a condus la eliberarea acestuia. Eva devine sprijinul politic numarul 1 a Lui Peron. Era nu femeia din spatele unui om mare, ci cea de langa el si are o contributie importanta in numirea acestuia ca presedinte a Argentinei. Gurile rele spun ca energia si forta sa erau atat de covarsitoare incat manipula cu o usurinta extraordinara pe cei din jur si chiar si pe viitorul sau sot. O mare de oameni au aplaudat insa emotionati si incantati cand in 1945 cei doi s-au casatorit legitim, unindu-si destinele pentru eternitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri