3 Noiembrie 2017 publicat în Cariera 2 share-uri

'Nu mai simtisem niciodata acele arome, cu toate ca eram destul de pasionata de parfumuri. Atunci am decis pe loc ca nu trebuie sa ramana blocate in desert si ca prietenii mei de acasa trebuie sa simta si ei esentele pe care tocmai le-am mirosit', spune Mihaela Daniela Spilca, tanara care a adus esentele desertului si in Romania.

De ce sunt parfumurile arabesti mai calitative decat cele occidentale?

Desigur, cu totii cunoastem celebra zicala "gusturile nu se discuta!", insa persistenta parfumurilor arabesti este de notoritetate. Totodata, acestea au un miros foarte puternic, care nu se estompeaza in timp, deoarece sunt produse din surse naturale, cum ar fi specii de arbori sau plante din zona desertica, iar esentele sunt foarte concentrate.

“O simpla picatura este indeajuns pentru a-ti schimba atitudinea, pentru a-ti oferi o stare de bine si, desigur, pentru a iesi in evidenta atunci cand iesim pe strada intr-o tara europeana. Toata lumea va intoarce capul dupa voi dupa ce vor simti arome care nu erau intiparite in “memoria lor olfactiva”. O singura pulverizare a unui parfum arabesc pe haine poate sa tina ore in sir, o intreaga zi, spre deosebire de acele parfumuri occidentale, care-si pierd din aroma nu dupa foarte mult timp si sunt foarte usor de contrafacut, deoarece sunt produse din resurse pe care le gasim la tot pasul in Europa. De asemenea, diversitatea aromelor parfumurilor arabesti este inca un atuu in comparatie cu cele occidentale, deoarece in tarile arabe putem gasi parfumuri din esente pe baza de iasomie, chihlimbar, mosc, oud, pana la aroma de cedru sau mesteacan”, conchide Mihaela Daniela Spilca, directorul www.arabicscent.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri