Ca de fiecare data, pe lumeaemica, la rubrica forum, se discuta despre cate in luna si in stele, se pun intrebari legate de cariera si schimbarea locului de munca, se raspunde, se fac afirmatii,se dau sfaturi, argumente si contraargumente. "Am fost dat afara. Ce o sa spun la noul loc de munca?"

Ca de fiecare data, pe lumeaemica, la rubrica forum, se discuta despre cate in luna si in stele, se pun intrebari legate de cariera si schimbarea locului de munca, se raspunde, se fac afirmatii, se dau sfaturi , argumente si contraargumente.

"Am fost dat afara. Ce o sa spun la noul loc de munca?", intreaba ralookutz.

"Pe cartea de munca nu scrie ca ai fost dat afara, nu scrie nici motivul pentru care nu mai lucrezi... Poti spune asa :din cauza unor neintelegeri a trebuit sa apelezi la desfacerea contractului de munca.... sau din cauza sefului destul de greu de inteles si caruia nimic nu-i este pe plac.... Cand esti dat afara ti se desface contracul de munca si atat....fara nici o explicatie", tine sa precizeze uka.

lukass2008 este insa de alta parere: "Daca viitorul angajator te intreaba de ce ai plecat de la locul anterior de munca, ii poti spune ca era o firma care s-a plafonat, nu reusea sa se mai dezvolte si erai impiedicata sa-ti pui in valoare calitatile".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Leagăn pentru toată copilăria Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

alenuta vorbeste din propria experienta si vine cu cateva sugestii:

-"in primul rand nu mai accepta chiar orice job ca vei pati la fel
- nu stiu cine a fost vinovat de iesirea ta de la serviciu, dar sa stii ca altele sunt cauze acestui esec si numai tu trebuie sa le sti sa le analizezi.
- daca un patron are o divergenta cu tine, nu ezita sa-ti spui punctul de vedere daca ai cu ce sa il sustii. Daca se va analiza situatia, pe loc sau mai tarziu, merita sa lucrezi in acel colectiv.
- daca stii ca esti mai "coleric" (valabil in cazul oricarui loc de munca pe care il vei gasi)- CONTROLEAZA-TE sau evita situatiile.
- si referitor la prezentarea la noul loc de munca, treci cu usurinta peste acest raspuns. Sunt o mie si o suta de motive pentru care pleci de la un loc de munca la altul. Ideal este raspunsul care se apropie cel mai mult de adevar: vroiam ceva mai bun si care sa imi placa sa fac zi de zi".

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri