28 Iulie 2015 publicat în Cariera 30 share-uri

Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visurile.

Comunicat de presa

In perioada 13-16 august are loc primul Camp dedicat femeilor antreprenoare, Smart Girls Camp, un accelerator de visuri de business pentru eroinele din antreprenoriat. Tabara va avea loc la Conac Polizu, din judetul Iasi, un conac cu o istorie de 150 de ani si cu mii de povesti despre umanitate splendida, succes si momente remarcabile.

Femei incredibile, antreprenoare cu pofta de succes petrec 4 zile intr-un cadru de poveste si, impreuna, inspirate de 10 mentori-ICONS, gasesc solutii, idei, forta pentru a-si redefini afacerile si visurile. In cadrul campului, vor participa atat la workshop-uri informationale construite in jurul expertizei profesorilor, cat si la ateliere de scriitura creativa, atelier Belle-Epoque de serbeturi, peltele, jeleuri si dulceturi (dupa retetele Adinei Ghica Deleni, prima proprietara a Conacului Polizu) sau atelier de mindfulness.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC

Camelia Sucu, Irina Pacurariu, Monica Jitariuc, Victor Kapra, Titu Lacatusu, Dan Lungu, Vlad Dogarescu, invitati cu povesti spectaculoase si proiecte despre care vorbeste o lume, le vor impartasi din experienta lor.

„De cand ma stiu, sunt antreprenoare. Si am inteles ca o sa fiu antreprenoare pana mor. Am construit business-uri, am renuntat la business-uri, am creat noi nise, am fortat noi nevoi de consum. Intotdeauna, cu greu si cu frumos. Cu entuzisam si viziune, cu emotie si incredere. Dragile mele, sa muncim cu sinceritate si sa nu ne fie frica! Antreprenoriatul este una dintre cele mai frumoase Calatorii.” (Camelia Sucu)

"Am avut un mare privilegiu, acela de a face cea mai frumoasa meserie. In 25 de ani de cariera, am descoperit personaje fabuloase si am trait experiente uluitoare. Am intalnit femei care mi-au taiat rasuflarea de incantare, caractere incredibile, care au rupt limite si au schimbat lumi. Doamnelor, ne vedem pe 14 august, la Conac Polizu. Cu povesti si pilde pentru o viata intreaga!” (Irina Pacurariu)

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”


"Pe 17 mai 1995, am pus piciorul pe Everest, cel mai inalt varf de pe planeta, situat la 8.850 de metri altitudine. A fost infernal. A fost o lupta interioara foarte puternica, fiindca organismul la peste 8.000 de metri este dincolo de limite. Am urcat fara oxigen. Ultimii doi kilometri sunt aproape de limita organismului uman. Lupta a fost extrem de dura. Sa ajungi sus este important, dar drumul este povestea. Aceasta este una dintre Marile Lectii ale Antreprenoriatului. Stiu ca muntii personali sunt uneori mai greu de agatat si cucerit decat cei fizici. Dar, pe cuvant, chiar nu este imposibil.
" ( Ticu Lacatusu)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri