16 Ianuarie 2015 publicat în Cariera 1 share-uri

Cand vorbim despre amenajari interioare in stil scandinav parerile se impart in doua categorii: cei care le iubesc si cei care le urasc. Noi inclinam balanta spre cei ce le indragesc si asta pentru ca de fiecare data rezultatul este unul wow.

In 2014 tendintele in office design s-au orientat clar spre stilul nordic. Un stil adoptat in majoritatea amenajarilor, fie ca vorbim despre amenajari rezidentiale, comerciale sau office, se claseaza astazi in topul cleor mai preferate stiluri. Venit de departe, aduce elemente indragite care au devenit un must have pe check listul de design.

Minimalist, Rece, Luminos ar fi cele trei cuvinte ce imbraca intreg stilul nordic

In primul rand lumina naturala este lait motivul intregului ansamblu de design. Pentru ca in tarile nordice ziua devine noapte imediat, acest lucru este compensat prin apelul la diverse artificii interioare. Ferestre largi si aerisite si multe elemente decorative din sticla transparenta.

Ambianta care se creeaza este una simpla cu nuante clar delimitate si nu intr-o paleta extinsa. Senzatia de fresh este redata prin tonurile de alb sau degradeurile din alb dar si prin folosirea petelor de culoare precum verdele, turcoazul sau visiniu. In genul acesta de amenajari regula de aur este folosirea a cel mult 3 culori in intreg ambientul. Aceasta decizie denota echilibrul si ordinea din interior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Atmosfera degajata de acest stil poate fi utilizata in amenajarea spatiilor de birouri, fara probleme. Intr-un mediu de lucru, confortul si relaxarea nu ar trebui sa fie de neglijat intrucat oamenii au nevoie de elemente care sa le reincarce bateriile. Stilul nordic este potrivit pentru toate tipurile de varste si pentru toate tipurile de activitati. De aici si frumusetea designului nordic: intotdeauna reuseste sa aduca laolalta elemente diferite si sa le integreze unui intreg care transmite intotdeauna ceva.

Insertiile de lemn fac parte tot din amalgamul scandinav si nu ar trebui sa lipseasca din decor. Fie ca placam o podea cu lemn sau tavanele, natura este deja la ea acasa. Tot din natura scandinava nu lipsesc nici plantele de un verde crud ce pot fi aranjate peste tot si intr-un numar mare, deloc deranjant.

Mobilierul este minimalist, simplu si multifunctional in nuante de alb, bej sau crem. Nu putem ignora nici accesoriile care pot fi sub forma multor insertiile de textile, diferite culori si texturi.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Simplitatea stilului scandinav este pe cat de frapanta, pe atat de spectaculoasa iar rezultatele sunt de fiecare data high quality!
Andra Barladeanu, Specialist comunicare Forfitout (www.forfitout.ro)

Sursa foto: https://www.digsdigs.com/

Multumim pentru articol, forFITOUT!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri