7 Noiembrie 2014 publicat în Cariera 39 share-uri

Acolo unde pasiunea nu exista, rata de reusita este foarte mica, aproape inexistenta, asa ca indreptati-va atentia spre lucrurile care va plac, spre lucrurile care va incanta.

Ce inseamna de fapt o femeie de succes? Cum poti spune despre cineva ca este o persoana de succes? Este succesul diferit in functie de gen? Si pana la urma...ce este succesul si de ce toata lumea il doreste atat de mult?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care mi-au trecut prin minte atunci cand m-am gandit la succes ca si simplu concept, ca si semnificatie.

Am asemanat succesul cu un punct al vietii in care fiecare dintre noi tinde sa ajunga si m-am gandit ca o femeie de succes este o femeie cu o cariera frumoasa, o femeie cu o familie implinita, o mama buna, o sotie intelegatoare, o prietena de nadejde si o fiica asa cum orice parinte isi doreste. O femeie de succes este o femeie care impleteste toate aspectele vietii ei intr-o maniera speciala astfel incat acestea sa se completeze intre ele.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Femeia de succes nu este o femeie oarecare, insa acest lucru nu inseamna ca doar anumite femei pot atinge acest punct. Orice femeie poate sa devina o femeie de succes pentru ca sansele sunt egale. Depinde doar de fiecare in parte cum stie sa exploateze acest lucru si cum sa ajunga la acest rezultat in timp util.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Nu exista un tipar, nu exista un prototip sau caracteristici vitale dupa care o femeie este catalogata ca fiind o persoana de succes. Exista in schimb, atitudinea potrivita care ii permite unei femei sa se situeze in clasa femeilor de succes.

Care sunt secretele unei adevarate femei de succes?

Este cu adevarat pasionata de ceea ce face

Aristotel spunea ca "placerea muncii aduce perfectiunea acesteia" si cu siguranta nu s-a inselat. Ganditi-va cum ar fi sa nu trebuiasca sa munciti nici macar o zi in viata voastra. Cum ar fi sa faceti ceea ce va place si sa transformati acest lucru in activitatea profesionala care sa va aduca numeroase satisfactii?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri