5 Iunie 2013 publicat în Cariera 26 share-uri

Raluca Mohora este una dintre cele mai dragi colaboratoare ale noastre. Este o profesionista in domeniul relatiilor publice, o femeie realizata, care are de gand sa nu ramana aici, ci sa isi dezvolte afacerea si sa evolueze si in plan personal.

Raluca Mohora conduce firma Tonic Advertising, este o persoana cu notorietate si o cariera de peste 15 ani in domeniul realtiilor publice si marketingului.

Am stat de vorba cu ea intr-o frumoasa dimineata cu soare plin; am stat de vorba cu o femeie deosebita, un om muncitor, o mama mandra de cele doua fetite ale sale. Ne-am bucurat impreuna de o energie aparte, caci pana la urma, pe langa tot ceea ce realizam cu multa truda si pasiune, ce conteaza mai mult in viata, decat sinceritatea, zambetul si satisfactia de a sti ca te afli pe un drum care iti prieste?

Faceti si voi cunostinta cu Raluca Mohora. O veti indragi fara indoiala si mai mult decat atat, va va inspira sa va simtiti si voi, mandre ca sunteti femei. La sfarsitul interviului, Raluca are un mesaj special pe care il adreseaza cititoarelor Garbo.

Garbo.ro: Dupa o cariera in vanzari si publicitate la doua firme mari, ai avut indrazneala de a-ti intemeia propria firma de PR. De unde a pornit acest imbold?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Raluca Mohora: De fapt sunt 3 firme mari in care am lucrat

- Ringier, Publicis si Publimedia (actuala Mediafax) Apoi am lucrat 4 ani ca si director print intr-o regie de vanzari – unde eram si actionar. Deci, a fost un pas firesc de a face ceva pe cont propriu.

Garbo.ro: De unde iti iei energia de a face atat de multe lucruri, ce te motiveaza?

Raluca Mohora: Cred ca am fost de mica un copil energic. Faceam multe prostioare, alergam fara oprire. Cred ca un pic din energia de atunci o am si acum.

Garbo.ro: Ce rol este mai provocator? Acela de mama sau acela de business woman?

Raluca Mohora: As zice ca ambele. Este la fel de greu – fiecare in alt sens, dar totusi simiar – amandoua imi aduc si satisfactii, dar si zile dificile uneori.

Garbo.ro: Crezi ca toate femeile ar trebui sa urmeze acest model al feminitatii contemporane – mama si femeie de succes in acelasi timp?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri