Descopera lectii de viata memorabile de la o femeie extraordinara, una din marile personalitati feminine ale lumii contemporane. Afla care sunt cele 10 porunci ale lui Oprah care iti pot aduce succesul si reusita in viata.

1. Proiecteaza ceea ce iti doresti si vizualizeaza ceea ce vrei sa fii.

“Cand ma uit la viitor, este atat de stralucitor incat imi arde ochii.”


2. Concentreaza-te asupra a ceea ce deja ai si fii recunoscator.


“Fii recunoscator pentru ce ai; o sa sfarsesti avand mai mult. Daca te concentrezi asupra a ceea ce nu ai, nu o sa ai niciodata, dar niciodata destul.”

3. Fa-ti propria definitie a succesului.

“Eu nu cred in esec. Nu este esec daca ai savurat procesul.”

“Cred ca unul dintre cele mai mari riscuri ale vietii este sa nu indraznesti niciodata sa risti.”

“Fa acel singur lucru pe care crezi ca nu il poti faci. Nu reusi. Incearca din nou. Fa mai bine a doua oara. Singurii oameni care nu se sifoneaza sunt cei care nu se urca niciodata pe funia pentru acrobati.”

4. Accepta schimbarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

“Nu putem sa devenim ceea ce avem nevoie sa fim ramanand ceea ce suntem.”

5. Lasa trecutul in urma, traieste in prezent.

“Respira. Lasa sa plece. Si aminteste-ti tie insuti ca insusi acest moment este singurul pe care il ai sigur.”

6. Aspira la ceva mai bun decat ceea ce exista in jurul tau. Lupta-te pentru acest ceva.


“Imi aduc aminte un anumit moment in care o priveam pe bunica mea cum intindea rufele pe sarma si imi spunea “va trebui sa inveti sa faci asta”. Iar eu am stiut ca viata mea nu va fi la fel ca viata bunicii mele.”

7. Citeste.

“Cartile mi-au aratat ca exista posibilitati in viata, ca exista oameni ca mine traind intr-o lume la care nu pot doar sa aspire, ci si sa o atinga. Cititul mi-a dat sperante. Pentru mine, a fost usa deschisa.”

8. Inainte sa iti schimbi viata, schimba-ti mai intai atitudinea.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

“Cea mai mare descoperirere a tuturor timpurilor este ca o persoana isi poate schimba viitorul schimbandu-si pur si simplu atitudinea.”

9. Munceste mult si o sa gasesti o cale spre reusita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri