Animalutele ne aduc zambetul pe buze si ne fac viata mai frumoasa, mai vesela. Sunt multe animalute care nu au un stapan si sunt dornice sa iubeasca si sa fie iubite. Am pornit asadar pe internet in cautarea animalutelor care doresc sa fie adoptate, iubite si ingrijite.

Am pornit asadar pe internet in cautarea animalutelor care doresc sa fie adoptate, iubite si ingrijite. Daca iti plac animalutele si te-ai hotarat sa adoptezi unul, poti gasi anunturi de adoptie pe petsbook.ro, orasul animalelor.ro, freepets.ro sau www.gia.org.ro. Iar daca ai deja un animalut de companie care isi cauta prieteni noi sau vrea pur si simplu sa se laude pozele sale, afla ca prietenii necuvantatori au si ei acum propria comunitate: petsbook.ro

Suri si Zburli, pisoi spre adoptie - Suri (femela) si Zburli (mascul) sunt 2 pisicuti alb cu negru de 6 saptamani in cautare de stapani care sa le ofere atentie cat curpinde si o mana de bobite. Pisicutii folosesc constiincios tavita si pot escalada, desi inca mici, chiar si canapeaua. Nu sunt mofturosi, dar sunt jucausi si cu spirit de aventura. Au fost deparazitati (intern si extern) si vor fi dati in adoptie vaccinati si cu carnet de sanatate. Datele de contact: ralu_kds810@yahoo.com sau 0724382083.

7 mogaldete spre adoptie - Sunt 7, 5 baieti si 2 fetite. Unii sunt griulii, altii cu blanita mai inchisa, spre negru si 2 bej - galbui (fata si baiat). V-i prezint in pozele de mai jos. Cateii au o luna si urmeaza sa fie deparazitati si vaccinati in maxim 2 saptamani. Mama lor este gri inchis, de talie medie si aduce a ciobanesc, cu urechile ei ridicate. Pentru mai multe detalii: ambra20a@yahoo.com; 0722439919.

Catelusa speciala pentru o familie iubitoare - Catelusa Sara a trecut prin multe de cand avea doar cateva luni... Am gasit-o intr-o cutie de carton, intr-o dimineata de toamna tarzie, tremurand si plina de sange. Avea labuta din fata sectionata si coada taiata. Sara este acum sanatoasa iar micul ei handicap ramas la picior nu o deranjeaza deloc. Ea este acum intr-un camin temporar, insa ii trebuie unul definitiv. Nu se poate intoarce in strada. Este extrem de afectuoasa cu oricine, se impaca bine cu alti caini si pisici si este o catelusa ascultatoare. Acum are in jur de un an, la vreo 20 de kg (talie medie). Este o catelusa destul de mare, ideala pentru curte, atenta la miscari. Catelusa a fost deparazitata intern si extern, vaccinata si este sterilizata. Pentru mai multe detalii: ambra20a@yahoo.com; 0722439919.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri