4 Martie 2016 publicat în Animalutze 20 share-uri

Daca inveti sa fii om, nimic nu te mai darama. Nici polii, nici ninsorile. Omenia este cel mai important lucru invatat intr-o viata de om, restul sunt accesorii.

Viata trebuie privita in general cu reticenta. Sa te gandesti ca bei un ceai din fructe amestecat: rele, bune, tristeti si neimpliniri amestecate pe rand cu bucurii si cu vise care se mai ascund uneori pe sub presurile de la intrare in casa.

Daca inveti sa fii om, nimic nu te mai darama. Nici polii, nici ninsorile. Omenia este cel mai important lucru invatat intr-o viata de om, restul sunt accesorii. Serviciul, prietenii, familia- totul este ceea ce te reprezinta ca om, dar omenia este o calitate rara.

Oamenii se impart in doua categorii: buni si rai, nu exista cale de mijloc! Oamenii adevarati iti intind o mana de ajutor exact cand ai nevoie, restul iti intorc spatele si pleaca. Acestia sunt oamenii si trebuie invatata o lectie foarte dura a vietii: cei mai buni prieteni ai nostri sunt animalele, in animale gasesti acel devotament fara cuvinte, pentru ca sunt creaturi minunate si animalele joaca aici pe pamant roluri de ingeri pentru stapanii lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!


Foto: Sinseeho / Shutterstock.com

A fi capabil ca sa comunici fara cuvinte cu aceste creaturi minunate reprezinta o arta. Oamenii trec si te uita, dar un caine ramane de paza la usa ta mereu! Oamenii spun vorbe negandite, dar o pisica pe care o cresti cu dragoste vine si isi lipeste boticul rece de obrazul tau si iti face o bucurie imensa!

Oamenii se schimba in batai de vant razlete, un caine vine si sta langa tine cand esti bolnav se uita in ochii tai si parca iti spune: fa-ti un ceai!

Animalele au o dragalasenie pe care o regasim in inocenta copiilor. Ma uitam la o prietena de-a mea care are doi miei mici si albi. Se urcau pe gard si se jucau cu un motan in curte cu atat nevinovatie si cu atat inocenta incat bucuria lor m-a facut atenta ca sa iubesc lumea exact asa cum este! Cu bune si rele!

Sa invatam sa avem grija de aceste creaturi absolut minunate care ne vor da inapoi inzecit din dragostea noastra!

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

* de Constantinescu Maria Bogdana


Foto homepage: Annette Shaff /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri